Информация за доставка на стоките и рекламации

Плащане, доставка и рекламации

Поръчка

Как става поръчката?
Чрез автоматизираната система на онлайн магазина, Вие имате възможност да поръчате неограничен брой продукти. В процеса на завършване на поръчката системата автоматично ще изчисли общата сума на продуктите, както и сумата за доставка.
След изпращане на поръчката, на посочения от Вас e-mail ще получите известие за потвърждаване на поръчката. Екипът на ЛОТОС аура център потвърждава направените поръчки всеки работен ден от 10:30 ч. до 19:00 ч. Поръчки направени след 16:00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Време за обработване на поръчката

Поръчките се обработват в рамките на работната седмица, като поръчки направени преди 16 часа се изпращат на същия ден. Ако поръчаните продукти не са налични ще бъдете уведомени за това, както и колко време ще отнеме, за да бъдат в наличност. След изпращане, по e-mail получавате известие за смяна на статуса на поръчката от „Потвърдена” на „Изпратена”.

Доставка

Доставките се извършват с куриерски фирми "Спиди" и "Еконт". Поръчките пристигат в рамките на от 1 до 2 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерските фирми не посещават всекидневно населените места, които сте записали при поръчка.

Почивни дни и официални празници
Моля, имайте предвид, че всички поръчки направени по време на почивни дни и официални празници, ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден.

Цена за доставка
По време на процеса на поръчката (преди нейното завършване), системата на онлайн магазин ЛОТОС аура център автоматично ще изчисли доставната цена за поръчаните продукти. Цените за доставка варират от вида и броя на поръчаните продукти, както и от куриерската фирма за доставка, която сте посочили. По-долу Ви предоставяме примерни цени за доставка спрямо различните куриери:

  • "Спиди":

 - до офис: за пратка с тегло до 1 кг. и наложен платеж от 10 лв. цената за доставка е: 3,67 лв.

 - до врата: за пратка с тегло до 1 кг. и наложен платеж от 10 лв. цената за доставка е: 4,82 лв.

  • "Еконт":

 - до офис: за пратка с тегло до 1 кг. и наложен платеж от 10 лв. цената за доставка е: 6 лв.

 - до врата: за пратка с тегло до 1 кг. и наложен платеж от 10 лв. цената за доставка е: 7,21 лв.

Всички поръчки на стойност над 100 лв. до ОФИС на куриер се доставят безплатно!

Застраховка
Всички изпратени поръчки биват допълнително застраховани! В случай на повреда на пратката ще Ви бъде изпратена нова без да се налага да заплащате допълнителна куриерска услуга!

Отвори преди да платиш
Всяка пратка изпращана с куриерски фирми "Спиди" и "Еконт", бива изпращана с опция за отваряне и преглед преди заплащане. Тоест вие имате право да отворите вашата поръчка, да проверите поръчаните от вас продукти и чак тогава да заплатите на куриера.

В случай, че желаете да върнете обратно закупените продукти, може да го направите в 14-дневен срок, като задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

От къде изпращаме поръчките?

"Аура център ЛОТОС" ЕООД

Булстат 204395760

Всяка направена поръчка бива изпращана от един от офисите на фирмата:

гр. София, бул. България 1 /Подлеза зад НДК/, тел: 0898 465 319

гр. Пловдив, бул. Шести септември 252, тел: 0894 626 514

Доставки извън България

Ако желаете Вашата поръчка да бъде доставена извън Българи, моля свържете се нас на auracameralotus@gmail.com или на телефон: 0894 626 514

 

Плащания

Преди да пристъпите към плащане на поръчката, е необходимо да се съгласите с общите условия на сайта.

Наложен платеж (само за поръчки на територията на България)
При избиране на този метод, плащането на поръчаните от Вас продукти става директно на куриера при доставка (наложен платеж). Всяка изпратена поръчка е придружена с касов бон.

Банков път
Можете да направите плащане по банков път по банковата ни сметка в ПИБ /Фибанк/:

ПИБ
Аура център Лотос ЕООД
BG36FINV91501016893158

При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането по банков път Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Всяка поръчка платена чрез този метод бива придружавана от фактура.

Кредитна или дебитна карта
Плащане на поръчката можете да направите и с Вашата кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането чрез кредитна или дебитна карта Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката.

Нашите клиенти могат за използват виртуалния ПОС терминал за заплащане както на стоките, предлагани в магазина, така и на ваучери за подарък за суми от:

  • Подаръчни ваучери на стойност 50 лв., 100 лв. и 200 лв.

Как мога да ползвам Подаръчен ваучер?

Ако закупите Подаръчен ваучер, Вие или избраният от Вас човек може да избере от всяка стока и услуга, предлагани в магазина. Всеки Подаръчен ваучер има срок на валидност 3 месеца от получаване на плащането.  Ако през тези три месеца клиента не може да бъде обслужен поради възпрепятстване от наша страна, имате право да поискате платената сума обратно. За ползването на услуга е необходимо да запишете час предварително, на посочените в Контакти телефони. 

При необходимост от връщане на частична или цялостна сума, платена с карта, същата се възстановява само по картата, от която е платено.

Сигурност на плащанията

Плащане с кредитна/дебитна карта
Гарантираме, че всяка транзакция, извършена в онлайн магазина на ЛОТОС аура център е 100% безопасна. Всяка операция, която предполага предаване на лична информация или банкови данни, се извършва в безопасна среда.
ЛОТОС аура център онлайн магазин използва защитен сървър, който използва протокол наречен SSL (Secure Socked Layer), за да осигури сигурен трансфер на информацията чрез шифроване на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Внимание! ЛОТОС аура център онлайн магазин НЕ събира картови данни и като търговец нямаме достъп до тях, а само обслужващата ни банка!

При извършване на плащане чрез кредитни/дебитна карта, клиентите ще бъдат помолени да предоставят следната информация:

  • Номера на кредитната карта
  • Датата на изтичане на валидността
  • Кода за потвърждение, който се отнася до последните 3 цифри, отпечатани на гърба на кредитната/дебитната карта.

По този начин ние можем да гарантираме още по-голяма сигурност за онлайн транзакциите.

 

Рекламации

В случай на фабричен дефект, който е установен след изпробването на продукта, клиентът го връща за сметка на ЛОТОС аура център и му се изпраща същият, а при липса на такъв - равностоен на закупения продукт. Замяната се съгласува с клиента, а при несъгласие за замяна на клиента се възстановява заплатената сума не по-късно от 20 дни, считано от датата на рекламацията. В този случай транспортните разходи са за сметка на ЛОТОС аура център. В този случай моля свържете се нас на auracameralotus@gmail.com или на телефон: 0894 626 514, не по-късно от 14 дни от получаването на стоката.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Възстановяването на сумата за стока, която е върната след предявена действителна рекламация, става по същия начин, по който е направено плащането за нея, а именно:

  • с наложен платеж на куриера, по който връщате стоката
  • по банковата сметка, от която сте платили поръчката
  • по картата, с която сте платили поръчката

Адрес за връщане 

Аура център ЛОТОС ЕООД

гр. Пловдив, бул. Шести септември 252

тел: 0894 626 514

 

Content
LivedaMed2000