GANS АНТИ ВИРУС


120.00 лв.  79.20 лв.
Save: 34% off

Добави:


  • Описание

До днес в света на медицината никога не е имало решение за вирусите, защото никога не сме разбирали какво всъщност представляват. Сега с новото разбиране и благодарение на плазмената технология можем да намалим ефекта от енергията на вирусите. Вируса е енергиен пакет, който се прикрепя към клетка и поема нейната енергия и в този случай това води до смъртта на тази клетка и съответно до здравословни проблеми.

Описание на продукта


Plasma Science Anti-virus GANS е превенция и средство за спиране на всички Корона вируси. Той съдържа важни минерали за тялото като Желязо, Калций, Магнезий, Силиций, Фосфор, Натрий, Цинк, Мед. Полезен при хора с респираторни проблеми и хора с рак обвързан с калция или фосфора в тялото. Може да се използва за намалянето на различни видове болка. Полезен за мозъка и ендокринната система.

Начин на употреба: 

Поставете шишенцата с ГАНС до или в съд с вода, да престои няколко часа или оставете за постоянно. Не отваряйте шишенцата! Консумира се само структурираната вода! Желателно е от водата да се изпиват по няколко чаши на ден, също може да се ползва за компрес с напоен памук, напръскване, капки, гаргара и др.

Срок на годност:

Продуктите имат дълъг период на разпад и могат да се използват буквално цял живот.

*Този продукт не е медицинско изделие

*Действителните продукти може да се различават по външен вид от показаните изображения

*Plasma Science ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЪРНЕТЕ ЗАКУПЕНИЯТ ОТ ВАС ПРОДУКТ В РАМКИТЕ НА 30 ДНИ!


Content
LivedaMed2000