Излекувай безсънието: Техника за спокоен сън


20.00 лв.

Недей да броиш овце :) ! Спести си взимането на хапчета! Заспивай лесно и приятно! Постепенно ще забравиш за безсъннието и ще си лягаш предвкусвайки удоволствието да останеш насаме със себе си.

  • Описание

Излекувай безсънието: Техника за спокоен и възстановяващ сън

Ако заспиваш трудно, ако се будиш през нощта, ако се събуждаш уморен, без тонус и без настроение, време е да опиташ нещо различно!

Тази великолепна водена медитация за сън е създадена точно за теб. С нежния си и успокояваш тембър, Милена Голева ще влее в теб чувството на дълбок вътрешен мир. Ще ти даде възможността да програмираш часа на сутрешното си събуждане. Ще ти даде изключителната възможност да програмираш утрешния си ден, Ще те окъпе от напрежението на отминалия ден. И нежно и неусетно ще те въведе в дълбок, спокоен и възстановяващ сън. Нещо повече, всяка сутрин ще се събуждаш отпочинал, бодър и в чудесно настроение.

Тази медитация се случва в много специална лечебна атмосфера. Музиката към нея е създадена от австралийския автор Кристофър Лойд Кларк. Тя е композирана с тета вълни, специално за да въвежда в състояние на спокоен сън, да отмива стреса в дълбочина, да доведе до дълбок физически покой, значително и дълготрайно да намалява тревожността, да синхронизира двете полукълба на мозъка, да лекува. Времетраене 50 мин.

Автор: Милена Голева
Милена Голева е водещ експерт, лектор и вдъхновител за промяна с повече от 14 годишен ежедневен опит в преподаването на медитация и 24 годишен личен опит. Нейната мисия е да направи изкуството на медитацията, релаксацията и отпускането достъпни за всеки съвременен човек. С дълбокия си, кадифен и успокояващ тембър, Милена Голева ще те поведе стъпка по стъпка по пътя на свободата, вътрешната чистота и духовния покой.

Художник на корицата: Евгения Войнова

Позволи на древните техники да направят съвременния ти начин на живот по-качествен!


Content
LivedaMed2000