МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ДЪРВОТО НА ЖИВОТА


28.00 лв.

Добави:

МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НЕГАТИВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

  • Описание

Медальон от шунгит - защита и здраве

Изделията от шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека. Ообено помогат при заболявания на щитовидната жлеза, възвръщат функциите и в норма, при вегетативно съдова дистония, при понижен жизнен тонус.

При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.

Дocтaтъчнa e eднa виcyлĸa нa гъpдитe ви, зa дa ce пoчyвcтвaтe зaщитeни и oблeĸчeни oт излишнитe eнepгийни тoвapи, дa пoчyвcтвaтe eмoциoнaлeн бaлaнc, a вoдaтa в Tялoтo ви (ĸaтo ĸoличecтвo e oĸoлo 70%) дa Бъдe Tиxa и Cпoĸoйнa.

Приложение: Медальонът се носи върху кожата, най-добре на височината на гръдната кост. Първите 10-15 дни може да забележите леко зацапване по кожата, след това отминава. Вечер да се сваля /ако се слага на нощното шкафче до телефон, ще поглъща вредното електромагнитно излъчване/, както и при къпане. Не се налага специално пречистване.

Бъдете здрави!

Дървото на Живота представлява безкраен кръговрат, който свързва материята и всичко земно. Окръжността символизира света, а самото дърво въплъщава неразделната връзка между небето и земята. Корените достигат дълбоко в земята, от чиито богатства дървото се храни. Изобилните клони и листа се преплитат към небесата под закрилата на яркото слънце, от чиято огнена сила дървото черпи енергия, за да расте и ражда плодовете си.

Възкресение и сила
Дървото на Живота символизира възкресението, тъй като през есента листата му окапват, а през пролетта от голите клони покълва нов живот. Освен това то е и пряко свързано със силата. Дълбоко вкоренените стълбове биват свидетели на зловещи природни бедствия, но въпреки всичко продължават да даряват човечеството с кислород. Както всички знаем, изкореняването на едно дърво изисква огромни усилия, а това е само още един от признаците на стабилност.

Физическо и духовно израстване
Дървото на Живота е олицетворение на физическо и духовно израстване. С течение на стотици години, от мъничко семе, през малко дръвче, до напълно узряло и голямо дърво, то е в непрекъснат цикъл на растеж и развитие. Като човешки същества, ние също преминаваме през процес на растеж и личностно развитие. Някои хора смятат, че клоните на дървото символизират човешките стремежи към съвършенство.

Семейство
Дървото на Живота също се асоциира със семейството. Ненапразно, проследявайки своето родословие и потекло, ние използваме именно модел на дърво. Всеки отделен клон символизира ново начало. Ако желаете да визуализирате укрепването на едно семейство, това би бил страхотен избор на аксесоар за Вас или Ваш близък.

Хармония и плодородие
Природата винаги е била пример за безусловно могъщество, но също така и спокойно убежище за много създания. Дърветата и останалите растения осигуряват подслон, храна и безрезервно усещане за мир и спокойствие в продължение на стотици хиляди години. Това е и основата причина да свързваме Дървото на Живота с хармонията и плодородието.

 


Content
LivedaMed2000