АПАРАТ ЗАПЕР + РАЙФ КОМБИНИРАН С ФРЕКС 16


150.00 лв.

Добави:

БИОРЕЗОНАНСЕН АПАРАТ ЗА ЧЕСТОТНА ТЕРАПИЯ + КОМПЮТЪРНА ПРОГРАМА ФРЕКС 16
ТРЕТИРАНЕ НА ПАТОГЕНИ: ВИРУСИ, БАКТЕРИИ, ГЪБИЧКИ, ПАРАЗИТИ
ТРЕТИРАНЕ НА ШИРОК СПЕКТЪР ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ОБОБЩЕНИ В УДОБНА КОМПЮТЪРНА ПРОГРАМА ПО АЗБУЧЕН РЕД

  • Описание

Двойният комбиниран Запер + РС Райф работи в два режима. Първо - като обикновен универсален Запер и второ - като приставка със строго компютърно задавана и контролирана честота за всяко конкретно заболяване.

Ежедневните сеанси могат да бъдат от един до два или три максимум (при необходимост при тежки заболявания), Всеки сеанс се състои от три седем минутни процедури, при които държите в двете си ръце (длани) двата тръбни електрода. Между трите седем минутни процедури правите 15 – 20 мин. паузи. Или 7 мин. включен – 20 мин. изключен – 7 мин. включен – 20 мин. изключен - 7 мин. включен. Има и друг по-ефективен вариант на успешно ползване на запера лично установен от производителя и много потребители на уреда : 20-25 мин. включен 15-20 мин. изключен, 20-25 мин. включен.

При използване на компютърната приставка „ЗАПЕР-РАЙФ” и съответната програма за целта, имате въздействащи честоти за над 1500 конкретни заболявания и здравословни проблеми. Аудио-кабела с жака се включва във входната букса в горната страна на уреда и във изхода за слушалки на компютъра или компютърните колонки. Стартирате предварително инсталираната програма Фрекс 16 за електрочестотна терапия и възстановяване на здравословното състояние и избирате съответното заболяване в открития прозорец на екрана. Усилвате звука-сигнала на компютърните колонки, докато лампичката (светлинния индикатор) откъм горната страна на превключващото копче на Запера светне ярко. Усещането на електрическите импулси посредством тръбните електроди в ръцете ви не трябва да е неприятно! Всяка терапевтично въздействаща и възстановителна за здравето честота е предварително програмирана да не превишава три минути, така че всеки възстановителен сеанс се състои от една процедура при която се сменят автоматично през три минути, различните честоти необходими за съответното заболяване. Два сеанса минимум и три максимум на ден са напълно достатъчни. Използването на уреда продължава до пълно възстановяване. В повечето случаи възстановителните процеси на възстановяване се проявяват още при пърите процедури и дни.

При повечето запери, предлагани на пазара се набляга основно на тяхното антипаразитно действие, без производителите им да се интересуват особено от факта, че запера работи на няколко нива и от тази гледна точка положителната сила и резултати на въздействие върху човешкото тяло може да се увеличат многократно.

 Нивата на които действа комбинирания запер-детоксикатор са:

  • Електрочестотно унищожаване на паразитите в човешкото тяло (вируси, бактерии, гъбички, червеи и др.).
  • Стимулиране на имунната система.
  • Стимулиране на клетките и клетъчните функции на човешкото тяло.
  • Стимулиране на митохондриите (енергийните централи на клетките).
  • Стимулиране на биоактивните точки намиращи се на дланите и стъпалата свързани със всички телесни органи и функции, вследствие на което се стимулират процесите на възстановяване на нормалните им функции (по друг начин казано: електро-акупунктура)
  • Възстановяване на окислително-възстановителния потенциал на кръвта, което води до бързо стабилизиране на нивата на кръвната захар(особено полезно при диабетици).
  • Процес на детоксикация (отрицателните йони и ел.импулси постъпващи в човешкия организъм разрушават връзката между токсините, тежките метали и отровите с човешките клетки, вследствие на което, отровите се изхвърлят чрез урината и потта).

Комплекта съдържа апарат Запер+Райф, медни електроди за ръце, кабел за включване към компютър и CD с компютърна програма и много информация: книги и статии за здравето.

Продукта има неограничена гаранция!


Customers who bought this product also purchased...


Content
LivedaMed2000