МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ЦВЕТЕ НА ЖИВОТА


28.00 лв.

Добави:

МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НЕГАТИВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

  • Описание

Медальон от шунгит - защита и здраве

Изделията от шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека. Ообено помогат при заболявания на щитовидната жлеза, възвръщат функциите и в норма, при вегетативно съдова дистония, при понижен жизнен тонус.

При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.

Дocтaтъчнa e eднa виcyлĸa нa гъpдитe ви, зa дa ce пoчyвcтвaтe зaщитeни и oблeĸчeни oт излишнитe eнepгийни тoвapи, дa пoчyвcтвaтe eмoциoнaлeн бaлaнc, a вoдaтa в Tялoтo ви (ĸaтo ĸoличecтвo e oĸoлo 70%) дa Бъдe Tиxa и Cпoĸoйнa.

Приложение: Медальонът се носи върху кожата, най-добре на височината на гръдната кост. Първите 10-15 дни може да забележите леко зацапване по кожата, след това отминава. Вечер да се сваля /ако се слага на нощното шкафче до телефон, ще поглъща вредното електромагнитно излъчване/, както и при къпане. Не се налага специално пречистване.

Бъдете здрави!

Смисълът зад символа " Цвете на живота " е, че се смята, че представлява цикълът на сътворението. Тя описва как целият живот идва от един единствен източник - представен от кръга в средата на модела.

Смята се, че е таен символ, скрит в символа Цвете на Живота, за който се казва, че притежава най-значимите и свещени модели на Вселената. Смята се, че е нещо като план за целия живот, с фундаменталните модели за всичко - от атоми до планети и всичко между тях.

Символиката "Цвете на живота" става все по-важна в рамките на Ню ейдж групи и движения. Той има дълбоко духовно значение, че много хора с различни религии и култури са извлекли по-специфични убеждения и чувства. Цветето на живота дава просветление на онези, които изучават символа и неговата съвършена форма.

Някои варианти на Цветето на живота имат различно значение и символика. Семето на живота се състои от седем припокриващи се кръга, които създават по-уникален цветен дизайн. За някои това символизира 7-те дни на сътворението, през които Бог е създал живота.

Яйцето на живота също се формира от седем кръга, които само се припокриват. Смята се, че направената форма е подобна на тази на мултиклетъчния ембрион в ранните му стадии.

Плодът на живота се състои от тринадесет кръга, избрани от класическия символ на Цветето на Живота. Смята се, че тази форма е основна конструкция на Вселената и притежава геометровата основа за Куба на Метатрон.

Кубът на Метатрон илюстрира петте платонични твърди тела, за които се смята, че са структури, които действат като основа за целия органичен живот. Тези пет структури са звездният тетраедър, хексаедр, октаедър, додеков аедрон и икосаедър, които се намират в жизнени форми, минерали, музика, звук и език. Кубът на Метатрон също се счита за свещен символ, който може да се използва като защита от злото.

 


Content
LivedaMed2000