ТИБЕТСКА ПЕЕЩА КУПА ETCHING BUDHHA


80.00 лв.

Добави:

ТИБЕТСКА ПЕЕЩА КУПА РЪЧНО ГРАВИРАНА
СИМВОЛИ: БУДА

  • Описание

Ръчно гравирана тибетска пееща купа ETCHING Buddha

Размер (10.5 см х 6 см)
Металната сплав съдържа мед, калай, цинк, желязо и други метали.
Идеална за медитация на ОСЪЗНАТОСТ.
Прекрасен подарък!
Включени са дървено чукало с кожа. По Ваше желание може да добавите цветна копринена възглавничка.

Произход: Индия

Пеещите купи са един от древните тибетски инструменти за МЕДИТАЦИЯ. Вибрациите на пеещите купи имат една и съща дължина на вълната, открита в мозъчните вълни, които предизвикват чувство на РЕЛАКСАЦИЯ. Чистите звуци, произвеждани когато дървеното чукало се плъзга по купата, привеждат мозъка в покой. Идеални за упражнения за медитация на ОСЪЗНАТОСТ.

Как се свири на Тибетска пееща купа?

Поставете пеещата купа върху дланта си и изпънете пръсти, оставете купата да седи свободно /все едно е кацнала на дланта ви/. Първо свободно чукнете купата от външната страна, а след това внимателно и със стегната китка започнете да обикаляте с дървеното чукало по ръба на купата, като упражнявате лек натиск с дървото върху купата.

Внимание: Използвайте дървеното чукало с облицованата с кожа страна, когато удряте купата. Когато започнете да въртите по ръба на купата, за по-висок и ясен звук, можа да обърнете чукалото от дървената страна!

Купите са ръчно гравирани в Индия и са изработени от PANCHALOGA: буквално преведено от санскрит означава ПЕТ МЕТАЛА. Металните сплави съдържат мед, калай, цинк, желязо и други метали.

*Тези купи са ръчно гравирани, затова купата, която получавате, може да не е идентична с тази, изобразена на снимката на продукта.


Content
LivedaMed2000