Органична вода от риган Botalife 500 мл.


24.42 лв.

Добави:

Органична вода от риган – 100 % натурална, чиста органична вода от риган.

  • Описание

Предлагаме Ви есенциални масла терапевтичен клас, подходящи както за външно приложение,така и за вътрешен прием!

Органична вода от риган съдържа активно действащата съставка карвакрол и ни осигурява една добра защита срещу бактерии, вируси, гъбички, паразити. Достатъчно е след всяко хранене да поемаме по 10 мл от тази течност, за да си осигуриме една добра превенция от патогените.

Практически е невъзможно да не влизаме в контакт с вируси, бактерии, гъбички и други патогенни микроорганизми. Те са навсякъде около нас и никой не е застрахован. Може да ги поемаме от храната, водата, заразени хора и други.

Патогенните микроорганизми могат да бъдат действителната причина за много здравословни проблеми при хората.

Водата от риган съдържа активно действащата съставка карвакрол и ни осигурява една добра защита срещу бактерии, вируси, гъбички, паразити. Достатъчно е след всяко хранене да поемаме по 10 мл от тази течност, за да си осигурим една добра превенция от патогените.

Начин на употреба
10 мл чиста, или разредена с малко вода след хранене 2 – 3 пъти дневно.

Опаковка: Стъклена бутилка, 500 мл.

*Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в статиите на Botalife, както и в листовките, приложени към всеки продукт се отнасят единствено за продуктите с марка Botalife, за които Botalife гарантира за концентрацията, чистотата, качеството и произхода на маслата.


Content
LivedaMed2000