МАСЛО ОТ МАТОЧИНА 5 мл.


35.00 лв.

Добави:

Маточината е билка,която намира най-широко приложение в лечението на всякакви видове бактерий,гъбички и екземни инфекции.

  • Описание

Билката има характерен аромат на лимон. Намира най-широко приложение в лечението на всякакви видове бактерии,гъбички и екземни инфекции.

Маточината потиска гаденето и повръщането, има силни антивирусни и релаксиращи свойства. Действа много ефективно при безсъние,като намалява значително симптомите на тревожност и безпокойство. Локално се прилага при лечение на херпеси и бактерий,заради своите силни антибактериални свойства. Подобрява концентрацията и действа положително при хора с Алцхаймер. Понижава кръвното налягане и ускорен пулс,като намалява сърцебиенето. Подобрява състоянието при стомашно-чревни неразположения,подобрява чревната перисталтика и намалява газовете. Водата от маточина се жабури за лечение на възпалени венци и устна лигавица,както и за премахване на лош дъх.

За маслото не е препоръчително да се нанася директно върху кожата в големи количества,трябва да се разреди с базово масло, вода или да го добавите към своите козметични продукти, достатъчно е да се добавят само няколко капки.Може да се ползва за инхалации и в дифузери за ароматизиране на дома.

Продуктите на DHANA Oils са отгледани, добити и извлечени чрез парна дестилация в сертифицирана дестиларна в село Розино,област Карлово.

  • 100% чисти и натурални екстракти с 0% разреждане,много силен и наситен състав и аромат.
  • Всички води могат да се използват за вътрешна употреба и да се пият.
  • Всички продукти са в стъклени лазерно обработени шишета.

Content
LivedaMed2000