СИРИУС-Д Класик 100 гр.


36.00 лв.

Добави:

Състав: Основна съставка на продуктите Сириус-Д са натурални водоразтворими животински белтъчини. В зависимост от модификациите на продукта, те се съчетават с канела, куркума и/или ванилия.

  • Описание

СИРИУС-Д - за еластичност на съединителната тъкан

Действие на продукта: Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. „Сириус – Д” е не само храна, която поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно- гранулозната /цикатриксова/ тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, бактериални и автоимунни процеси, лъчеви поражения и др. Организмът разпознава цикатрикосовата тъкан като нормална, но тя е нефункционална и води до влошаване на състоянието. Продуктът подобрява микроваскуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Прочиства всички кръвоносни съдове от шлака и плаки, отпушва ги при нужда, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан.

Продуктите Сириус-Д съдържат нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, съдържащи всички необходими аминокиселини, необходими за синтеза и бързото набавяне на белтъчини в човешкия организъм.

Протеините, съдържащи се в продуктите Сириус-Д, са много бързо усвоими от организма, което допринася за ускоряване на възстановителните процеси в човешкото тяло. Те са особенно ценни при силно изтощение на организма в резултат на тежки заболявания, хирургични намеси, контузии и наранявания.

Без ГМО, консерванти, хормони и каквито и да било добавки с неблагоприятен ефект. Получен от водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и/или ванилия.

Приложение:

Хранителните добавки СИРИУС-Д подпомагат тялото при следните състояния:

1. Опорно- двигателен апарат. Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес.

2. Сърце и кръвоносна система. Възстановяване след инфаркт и инсулт. Коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония.

Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето

Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул. Сърдечна недостатъчност.

Анефризъм и стеснение на аортата. Отпушва и регенерира финните кръвоности съдове

3. Очни болести. Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото.

4. Бъбреци. Камъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.

5. Детски паралич. Детска церебрална парализа

6. Стомашно- чревни. Гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.

7. ХОБС /хроничен обструктивен белодробен синдром/.

8. Лъчева болест. Възстановяване след лъчетерапия и химиотерапия. Предпазване от фината радиация на мобилни телефони, компютри, безжични мрежи.

9. Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.

10. Диабет. Декубитални рани и др.

11. Последствията от подагра. Шум в ушите. Камъни в жлъчката.

12. Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза.

13. Автоимунни. Лупус. Множествена склероза. Синдром на Сьогрен.

Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

14. Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.

15.Проблемно забременяване: Възстановяване и укрепване съединителната тъкан след аборт и операции. Резорбиране на кисти, миоми.

Други ефекти:

1.Козметичен: Намалява целулита, белезите и други кожни проблемни

2. Профилактика: Забавяне на стареенето. Засилване на имунната система. Подобряване подвижността на ставите и плътността на кожата.

Как се приема Сириус-Д: Добавките SIRIUS-D се предлагат в прахообразна форма и могат да бъдат приемани с кисело мляко, натурален сок, бульон или друга подходяща за потребителя течност. Желателно е дневната доза да се раздели на два приема – сутрин и вечер, преди хранене. Препоръчителната дневна доза е посочена на етикета на всяка опаковка, но може допълнително да се консултирате с медицинско лице, фармацевт или наш представител за всеки конкретен случай. Изключително важно е да се знае, че по време на прием не следва да се допуска прекъсванe. Това намалява концентрацията в организма и се отразява негативно на търсения положителен резултат от приема.

Цена на 1 опаковка Сириус- Д Класик: 36 лв.

При покупка на 4 бр: х 32 лв./ брой


Content
LivedaMed2000