ТИБЕТСКА ПЕЕЩА КУПА ОМ ЧЕРВЕНА ЗА 1 И 2 ЧАКРА


52.00 лв.

Добави:

ПЕЕЩА КУПА РЪЧНА ИЗРАБОТКА
СИМВОЛИ: ОМА МАНИ ПАДМЕ ХУМ

  • Описание

Ръчно направена тибетска пееща купа ОМ за първа и втора чакра.
Размер (8 см х 8 см х 5 см)
Металната сплав съдържа мед, калай, цинк, желязо и други метали.
Идеална за медитация на ОСЪЗНАТОСТ.
Прекрасен подарък!
Включени са възглавница и дървено чукало. За да предпазим пеещата купа от повреди, предоставяме безплатен цветен калъф.

Произход: Непал

Пеещите купи са един от древните тибетски инструменти за МЕДИТАЦИЯ. Вибрациите на пеещите купи имат една и съща дължина на вълната, открита в мозъчните вълни, които предизвикват чувство на РЕЛАКСАЦИЯ. Чистите звуци, произвеждани когато дървеното чукало се плъзга по купата, привеждат мозъка в покой. Идеални за упражнения за медитация на ОСЪЗНАТОСТ.

Как се свири на Пееща купа?

Поставете пеещата купа върху дланта си и изпънете пръсти, оставете купата да седи свободно /все едно е кацнала на дланта ви/. Първо свободно чукнете купата от външната страна, а след това внимателно и със стегната китка започнете да обикаляте с дървеното чукало по ръба на купата, като упражнявате лек натиск с дървото върху купата.

Купите са ръчно изработени в NEPAL и са изработени от PANCHALOGA: буквално преведено от санскрит означава ПЕТ МЕТАЛА. Металните сплави съдържат мед, калай, цинк, желязо и други метали.

*Тези купи са ръчно изработени и гравирани, затова купата, която получавате, може да не е идентична с тази, изобразена на снимката на продукта.


Customers who bought this product also purchased...


Content
LivedaMed2000