Преобрази Живота Си


20.00 лв.

“Преобрази Живота Си" - Трансформираща Медитация на български език Вдъхновена от Закона за Привличането.

  • Описание

Това е много Специална Медитация, която ще промени живота ви. Тя ще изиграе много сериозна роля, за да ви помогне да претворите желанията и мечтите си в реалност. След първоначалното отпускане на тялото ще бъдете насочвани, така че да изчистите съзнанието си и после като върху чиста повърхност ще създавате и материализирате здраво и жизнено тяло, красиви взаимоотношения, спокойствие, изобилие, радост.

Слушайте я всеки ден в продължение на 30 дни, а след това поне веднъж седмично и ще осъзнавате все повече своята огромна способност да творите живота си. Практиката е направена в две части, 16 и 20-минути, така че когато не разполагате с достатъчно време да може да слушате само втората част.

За тези, които знаят, че са творци на Живота Си. Нека го сътворим с Радост и Вдъхновение!

Автор: Милена Голева
Милена Голева е водещ експерт, лектор и вдъхновител за промяна с повече от 14 годишен ежедневен опит в преподаването на медитация и 24 годишен личен опит. Нейната мисия е да направи изкуството на медитацията, релаксацията и отпускането достъпни за всеки съвременен човек. С дълбокия си, кадифен и успокояващ тембър, Милена Голева ще те поведе стъпка по стъпка по пътя на свободата, вътрешната чистота и духовния покой.


Content
LivedaMed2000