ПИРАМИДА ОТ ШУНГИТ 50/50 мм.


25.00 лв.

Добави:

ПИРАМИДА ОТ ШУНГИТ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ И ЕНЕРГИЗИРАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО

  • Описание

Пирамида от шунгит Хеопсова 50/50 мм.

Магичните свойства на пирамидите

Изследователите установили, че полето на пирамидите създава конусовидна форма и всички енергийни потоци, идващи от нея, се сближават в една точка. Само един лъч, излъчващ се от върха на пирамидата, е насочен нагоре. Този лъч е открит по-рано от египтолога Енел, който чрез своите изследвания показа способността на този лъч да убива патогени и ракови клетки, а също така показа, че пирамидите имат биополе, което има силно положителен ефект.

Ако пирамидите, направени от розов кварц, нефрит, лапис лазули и други камъни, създават около тях положително биополе в радиус от 0,5 до 3 м., в зависимост от размера, то шунгитовите пирамиди заздравяват пространството около тях на разстояние от 5 метра или повече. На практика ефектът им се разпростира върху цялата стая. Това се случва, когато пирамидата напълно повтаря пропорциите на пирамидата на Хеопс.

Тъй като шунгитовата пирамида има такива невероятни способности - абсорбира отрицателната енергия и изтрива всяка отрицателна следа - учените започнаха да я проверяват при контакти с геопатогенни зони. И се оказа, че тя има напълно уникални възможности. Експерименталните данни потвърждават, че шунгитовата пирамида е надежден щит срещу геопатогенни явления, които се срещат в природата поради фрактури на земната кора, подземни реки, минерални находища и по други необясними причини. Установено е, че ако човек е ежедневно в радиуса на геопатогенна зона, тогава тялото му неусетно се атакува от геопатогенни лъчи, причинявайки необяснимо неразположение, апатия, главоболие, слабост. В резултат на това имунната система отслабва, появява се дисхармония и проявата на заболявания става все по-чести. Медицинските изследвания сочат, че геопатогенната радиация причинява сърдечно-съдови заболявания и до 60% от онкологичните.

Приложение на шунгитова пирамида за хармонизиране на пространството

Няколко часа са достатъчни, пирамидата от шунгит да постои в стаята (апартамент, офис) - и ще усетите как това място е „почистено“. Нервността на хората изчезва, разговорите стават по-спокойни и по-разумни, а работоспособността се увеличава. Хората сякаш се хранят от вътрешна енергия. Тези малки черни фигурки успяват да пречистят цялата отрицателна енергия. Можете ли да си представите колко е хубаво, когато такава пирамида е постоянно на вашия работен плот? След труден или неприятен разговор спуснете ръката си до върха й - и раздразнение, горчивина или недоволство, изчезват!

Хората, занимаващи се с биоенергия и екстрасензорно възприятие, използват шунгитовата пирамида за развитие на ясновидството, както и за лечението на сериозни заболявания. Освен това заредените пирамиди се използват за премахване на „щети“, „зло око“, защита от други негативни ефекти върху човешкото биополе.

Също така препоръчваме да поставите пирамидата на онези места, където ежедневно прекарвате повече от час - до легло, бюро, електрически уреди, компютър и т.н. Пирамидата трябва да е на едно и също ниво с вас (не по-високо и не по-ниско) и на разстояние не по-голямо от 50 см. Например, можете да поставите пирамида между вас и компютър, телевизор, други устройства, които са източник на електромагнитно излъчване. Можете да поставите пирамида близо до леглото или близо до мястото за почивка. Наличието на шунгитова пирамида в офис помещения, хармонизира атмосферата. При хората изчезва нервност, недоволство, свръхвъзбуда, повишава се работоспособността.

Разположена до леглото на болен човек, тази пирамида ще подхранва с вътрешна енергия, като дава сила за възстановяване. Поставена на бюрото на ученика, ще му помогне да се съсредоточи по-лесно и да изпълни задачите по-бързо.

Винаги е полезно да имате пирамида от шунгит, дори само на масата!

Съветваме ви да имате няколко пирамиди. Особено за кухнята, където има много оборудване, а също и в стаите, където има телевизор или компютър. Вие сами ще почувствате, че в тези стаи става удобно и спокойно.

За ефективно действие пирамидата трябва да бъде точно правилно ориентирана. За да направите това, нагласете я така, че страната на основата да лежи на линията север-юг.

Периодично на всеки две до три седмици се препоръчва пирамидата да се изнася на чист въздух и да се държи поне един час, за да се очисти и възстанови защитните свойства.

Приложение на шунгитова пирамида за активиране на вода

Шунгитовата пирамида, потопена във вода, я активира и я прави уникално лекарство. Това изисква малка шунгитова пирамида с размери 30 х 30, 40 × 40 и 50 × 50 мм. Пирамидата се поставя на дъното на стъклен буркан с вместимост 3 л, където се налива вода. След това съда с вода се поставя на светло място за 48-72 часа. След това водата става биологично активна, превъзхождаща силата си спрямо други разновидности на водата. Тя е готова за външна и вътрешна употреба. Биоенергийният терапевт М. В. Глазков, който провери качеството на такава вода, пише: „Тестовете, проведени върху пирамидална шунгитова вода, показват, че когато водата се „зарежда“ за 48-72 часа, водата се максимизира и минерализира. За терапевтични цели се препоръчва да се приема пирамидална вода 100-150 мл. 3 пъти на ден, независимо от приема на храна. Отбеляза се благотворното въздействие на тази вода върху цялото тяло: подобрява се общото състояние, облекчава се нервното напрежение, усеща се прилив на сила и се увеличава енергията. Благодарение на приема на вода, лекарствената терапия дава по-бърз лечебен ефект. По-бързо е да се постигне стабилна ремисия при редица хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб, жлъчните пътища, бъбреците и метаболитни нарушения."

С помощта на пирамидална и шунгитова вода лечението на кожни заболявания значително се улеснява, а напояването на главата с нея намалява загубата на коса. Косата става еластична, появява се здрав блясък, сивата коса изчезва. Кожата на лицето се подмладява, бръчките се изглаждат, възстановява се еластичността на кожата.

Пирамидата също символизира постоянен стремеж нагоре за постигане на целта. Ако все още нямате пирамида от шунгит, време е да вземете такава! Тя също може да бъде красив сувенир като подарък!

Бъдете здрави!

Основни ползи от шунгитова пирамида:

  • облекчава болното място: за 10-15 мин. на ден
  • за медитация: сложете длани една върху друга, обърнати нагоре и поставете вътре пирамидата
  • до компютър, в офиса: неутрализира електромагнитна енергия, привлича пари
  • на нощното шкафче: нормализира съня
  • в дома: елиминира негативна енергия и защитава от геопатогенни зони
  • за активиране на вода с лечебни и козметични цели
  • в духовен план: модела на хеопсовата пирамида заземява и активира материално благополучие, сбъдване на желания

Customers who bought this product also purchased...


Content
LivedaMed2000