МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ АНТАКАРАНА


28.00 лв.

Добави:

МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НЕГАТИВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

  • Описание

Медальон от шунгит - защита и здраве

Изделията от шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека. Ообено помогат при заболявания на щитовидната жлеза, възвръщат функциите и в норма, при вегетативно съдова дистония, при понижен жизнен тонус.

При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.

Дocтaтъчнa e eднa виcyлĸa нa гъpдитe ви, зa дa ce пoчyвcтвaтe зaщитeни и oблeĸчeни oт излишнитe eнepгийни тoвapи, дa пoчyвcтвaтe eмoциoнaлeн бaлaнc, a вoдaтa в Tялoтo ви (ĸaтo ĸoличecтвo e oĸoлo 70%) дa Бъдe Tиxa и Cпoĸoйнa.

Приложение: Медальонът се носи върху кожата, най-добре на височината на гръдната кост. Първите 10-15 дни може да забележите леко зацапване по кожата, след това отминава. Вечер да се сваля /ако се слага на нощното шкафче до телефон, ще поглъща вредното електромагнитно излъчване/, както и при къпане. Не се налага специално пречистване.

Бъдете здрави!

Антакарана е древен символ за изцеление и медитация. В Тибет и Китай се използва хиляди години. Това е символ с голяма сила. По време на медитация, когато символът се намира около Вас или върху Вас, автоматически се създава така наречената Велика микрокосмическа орбита. Психически енергии, които обичайно влизат през Коронната чакра, стигат до ходилата и се връщат към главата, а след това отново към стъпалата, като по този начин заземяват човека и създават постоянно движение на енергията през чакрите.

Антакарана също така неутрализира негативната енергия, която се натрупва не само във физическити ни тела но и в по –финните.

Едно от най - висшите преиложения на антакарана е за създаване на мост между Висшето съзнание и низшето съзнание и е инструмента, това е най – добрия инструмент за създаване на тази връзка. В пред началният етап на построяване на моста използваме три “нишки” , които съществуват във всеки от нас и които са основата на “изтъкаването” му. Първата нишка се намира между физичното и етерното тяло и свързва сърцето с далака. Втората свързва етерното с астралното тяло през слънчевия сплит към сърцето. Третата нишка свързва астралното с менталното тяло, като преминава от чакрата на третото око, над коронната чакра и спира на тилната вдлъбнатина, от където започва гръбначния стълб. Самото построяване става на три етапа. При първият се създава връзката между личността и душата. Вторият етап е удължаването на тази връзка от душата до монадата (Духът). Третият етап е създаването на триадата личност-душа-монада(Триединство), след което душата се слива с монадата и личността осъществява пряк контакт с монадата.

Създаването на моста Антакарана има за цел нашето духовно реализиране в полза на човечеството. Създавайки го ние създаваме мост от светлина между трите начала: личност, душа и Дух.


Content
LivedaMed2000