МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ КЕЛТСКИ ВЪЗЕЛ


28.00 лв.

Добави:

МЕДАЛЬОН ОТ ШУНГИТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НЕГАТИВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

  • Описание

Медальон от шунгит - защита и здраве

Изделията от шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека. Ообено помогат при заболявания на щитовидната жлеза, възвръщат функциите и в норма, при вегетативно съдова дистония, при понижен жизнен тонус.

При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси колие от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма. Според учените, особено благотворно е въздействието му върху щитовидната жлеза.

Дocтaтъчнa e eднa виcyлĸa нa гъpдитe ви, зa дa ce пoчyвcтвaтe зaщитeни и oблeĸчeни oт излишнитe eнepгийни тoвapи, дa пoчyвcтвaтe eмoциoнaлeн бaлaнc, a вoдaтa в Tялoтo ви (ĸaтo ĸoличecтвo e oĸoлo 70%) дa Бъдe Tиxa и Cпoĸoйнa.

Приложение: Медальонът се носи върху кожата, най-добре на височината на гръдната кост. Първите 10-15 дни може да забележите леко зацапване по кожата, след това отминава. Вечер да се сваля /ако се слага на нощното шкафче до телефон, ще поглъща вредното електромагнитно излъчване/, както и при къпане. Не се налага специално пречистване.

Бъдете здрави!

Келтската трикета е привързана към множество символни значения. Поради тази причина можем да го намерим в целия келтски артистизъм. Този символ, известен още като „ възел на триединството “ е предназначен да представлява тройка неща, които не са независими един от друг, своеобразни отношения. Възможно е да обичате, почитате и защитавате, както обикновено се разбира от сватбени и годежни пръстени.

Алтернативно, келтската трикетра също може да символизира фазите на безкрайния живот, или живот, смърт и прераждане. Номер три е много почитан и представен в цялата келтска култура и традиция. Поради това те откриха множество триъгълни значения, които да се свържат с тяхната троица. Някои са християнски, други езически, но повечето имат напълно нерелигиозен характер.

От обща гледна точка, независимо дали са религиозни или не, келтите са приложили няколко други значения към триединството, които по същество се свеждат до една-единствена тема: три отделни образувания, които са свързани помежду си. Традиционната трикета също понякога е придружена от заобикалящ я кръг, който е добре познат символ за вечността. Тази вечност може да означава безкрайна любов на едно божество или дори просто истинската природа на самия живот. Каквото и да е, кръгът придава още по-голямо значение на символа на триединството.

 


Content
LivedaMed2000