Масло за коса Botalife 100 мл.


33.60 лв.

Добави:

Ефективна формула за цялостно възстановяване на косата от корените до върховете.
100 % натурална формула за суха и изтощена коса!
Не съдържа парабени, силикони, алкохол и петролни продукти!

 • Описание

Предлагаме Ви есенциални масла терапевтичен клас, подходящи както за външно приложение, така и за вътрешен прием!

Описание
Възстановяващо и подхранващо масло за коса. Ефективна формула за цялостно възстановяване на косата от корените до върховете.
100 % натурална формула за суха и изтощена коса!
Не съдържа парабени, силикони, алкохол и петролни продукти!
Маслото за коса подхранва косата от корените до върховете, благодарение на неговата 100 % натурална формула. Заздравява увредената коса, като я прави по-плътна и блестяща.

Състав:

 • Арганово масло – облекчава сухотата и сърбежа на скалпа, заздравява космените фоликули. Голямата доза витамин Е и другите ценни вещества в съдържанието му възпрепятстват накъсването на косата, правят я много по-гъвкава, хидратират я в дълбочина и стимулират растежа й. Освен това аргановото масло осигурява защита срещу ултравиолетовите лъчи.
 • Масло от ленено семе – възстановява, подхранва в дълбочина, придава жизненост, блясък и здрав вид на изтощената коса. Служи за профилактика и запълване на цъфтящите краища на косата, както и за разресване на заплетена коса.
 • Маслиново масло – познато е от дълбока древност с овлажняващите си и подхранващи качества. Прави косата бляскава, гъвкава и здрава, хидратира кожата на главата.
 • Рициново масло – прави косата гъста, силна и й придава блясък. Стимулира растежа на косата и предотвратява косопада.
 • Масло от жожоба – прави косъма еластичен и приятен на допир, предотвратява образуването на възли, премахва статичното електричество и прави оформянето на прическата по-лесно.
 • Бадемово масло –изключително богато на ценни минерали и витамини, които подхранват косъма в дълбочина. Известно е още като най-мощният естествен стимулант за растеж на косата. Заздравява корените й, прави я мека и бляскава.
 • Терпентиново масло – омекотява косъма, спира косопада, предпазва от изтощаване и пърхот.
 • Ментово масло – то притежава значителни регенеративни и стимулиращи ефекти, които могат да облекчат раздразнение на скалпа, насърчават растежа на косата и подмладяват съществуващата коса. То също така създава усещане за охлаждане на кожата на главата, което кара цялата глава да се чувства освежена и ободрена.
 • Масло от коприва – подхранва корените и стимулира растежа на косъма.
 • Масло от чесън – предотвратява развитието на гъбички, които причиняват пърхот. Освен това има антибактериално и укрепващо действие върху корените на косата

Начин на употреба
Нанесете маслото върху чиста коса, като масажирате в корените, и оставете да подейства за 30 минути. След това измийте косата. Нанасяйте 3 пъти седмично.

*Посочените действия, начини на приложение и дозировки се отнасят единствено за продуктите с тази марка, за които Botalife гарантира концентрацията, чисто-тата, качеството и произхода на маслата.


Content
LivedaMed2000