БИОНИА ШИПКА с карамфил на пердушини - ℮ 150 g


3.00 лв.

Добави:

Биониа Шипка съдържа 150 g ситно смляни парченца от плод шипка на пердушини със запазване на семките поради богатото им съдържание на витамини и омега-мастни киселини и отстраняване на мъхестата част. Продуктът съдържа и <1% натурален карамфил

  • Описание

Здравословни ползи на шипката:

  • Шипката въздейства благоприятно на отделителната система: бъбреци, жлъчен мехур, пикочопроводи, пикочен мехур.
  • Шипката действа благоприятно на кръвоносната система. Съдържащите се в нея флавоноиди поддържат здравето на капилярите, силицият в шипката е важен за здравето на стените на кръвоносните съдове, а витамин К подпомага нормалното съсирване на кръвта. Така се поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.
  • Шипката действа благоприятно на функцията на храносмилателната и дихателна система. Тя влияе положително върху перисталтиката на червата. Пектинът, съдържащ се в нея действа благоприятно върху стомашно-чревната и бронхиалната лигавица тъй като образува покриващ слой върху тях
  • Шипката поддържа имунитета и съпротивителните сили на организма поради богатото си съдържание на витамини. Комплексът от антиоксиданти: витамините С, Е, А, флавоноиди и незаменимите мастни киселини пречат на стареенето и поддържат кожата здрава, еластична и младолика.

Серия: „Произведено от ПРИРОДАТА. За всеки дом.“

Плодовете на шипката съдържат уникален природен комплекс от естествен витамин А, витамин Е и витамин К в комбинация с мощни антиоксиданти – флавоноиди, пектин, захари, минерали и др.

Биониа Шипка е с гарантиран български произход и качество. 100% натурален продукт без добавки

Биониа Шипка е подходяща за деца и възрастни, бременни и кърмещи, пушачи, след травма или инфекция, ако сте подложени на тежки физически или нервно-психически натоварвания и при горещ климат. Консумирайте с фреш, шейк, кисело мляко, разтворена в студена вода или като запарка с гореща вода. Подходяща и за овкусяване на супи и готвени ястия.

*Продуктите не са лекарствено средство, а се препоръчват като хранителна добавка към дневното меню. Не са заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.


Content
LivedaMed2000