БИОНИА ХРАНИТЕЛНА МАЯ на люспи Engevita®+ B12 - ℮ 100 g


6.00 лв.

Добави:

Биониа Хранителна мая е инактивирана мая с гарант за примиум качество Engevita®.
Съдържа 100 g хранителна мая на люспи, без пълнители и смесители!

  • Описание

Биониа Хранителна мая се характеризира с много високо  ниво на усвояване на приетите нутриенти (протеини, витамини, минерали), което е съотношението между приетата и употребена за физиологични функции и зареждане на тялото храна.

Кулинарни предимства на хранителната мая:
Приятният вкус на Биониа Хранителна мая я прави подходяща за директна консумация, както и като допълваща съставка разтворима във вода, мляко, сокове, смутита или екстракти от плодове и зеленчуци. Тя може да бъде прибавена към всяка храна, за да подчертаете вкуса ù. Поръсете я върху супи, салати, готвени ястия, зърнени закуски, пуканки, спагети, пица или картофени ястия.
Хранителната мая е добър заместител на сол. За да запази съдържанието на витамини, хранителната мая се добавя след термичната обработка на храните.

Биониа Хранителна мая съдържа витамин В12 и витамините от група В (В₁, В₂, В₃, В₅, В₆, В₉) в натурална комбинация от минералите: натрий, калций, желязо, цинк, магнезий, мед и др.

Биониа Хранителна мая е с гарантиран статус без ГМО. Не съдържа глутен.

Биониа Хранителна мая е специално създадена да посрещне нуждите от хранителни нутриенти при вегетарианско или веганско хранене, тъй като 10 g хранителна мая осигурява количество протеини колкото 20 g месо. Тези проитеини са от растителен произход, съдържат всички незаменими аминокиселини и се усвояват лесно от човешкия организъм.

Биониа Хранителна мая е подходяща за деца и възрастни, спортуващи и хора подложени на диети, вегетарианци и вегани.

*Продуктите не са лекарствено средство, а се препоръчват като хранителна добавка към дневното меню. Не са заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.


Content
LivedaMed2000