БИОНИА БИРЕНА МАЯ на люспи - ℮ 100 g


6.00 лв.

Добави:

Съдържа 100 g бирена мая на люспи, без пълнители и смесители!

  • Описание

БИОНИЯ БИРЕНА МАЯ се произвежда от бирени дрожди (100% Saccharomycetes cerevisae), добити само от естествени продукти -  малц, хмел, мая и вода. 

Здравословни ползи на бирената мая:

  • Бирената мая и метаболизма - оказва благоприятно въздействие за обмяната на веществата в организма.
  • Бирената мая засилва имунитета – ползва се като традиционно средство в народната медицина против голям брой инфекции, особено когато сме под стрес, преболедували или отслабнали.
  • Бирена мая за по-здрава кожа, коса и нокти - оказва благоприятен ефект за поддържане на кожата, косата и ноктите, като подпомага обмяната на веществата и естественото регенериране на клетките. Гарантът за растеж на клетките, фолиевата киселина (витамин B₉) е с много голямо съдържание 800 mcg/100g .
  • Бирената мая и добрата фигура: създава чувство на ситост, набавя на организма белтъчини и осигурява енергия на тялото. Подходяща за спортуващи, тъй като протеините (44%) са изграждащия материал на мускулната маса.

Биониа Бирена мая съдържа повече витамини от група В (В₁, В₂, В₃, B₅, В₆, B₉, B₁₂) от всеки друг природен хранителен продукт. За да бъде приет лесно от организма, витамин B комплекс в Биониа бирена мая е в естествената си комбинация от незаменими аминокиселини и минерали (калций, калий, фосфор, желязо, манган, цинк и др.)

Биониа Бирена мая се произвежда в Германия с гарантиран статус без ГМО.

*Продуктите не са лекарствено средство, а се препоръчват като хранителна добавка към дневното меню. Не са заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза


Content
LivedaMed2000