"МАКСИМУС" КОМПЛЕКСЕН 5 в 1 УРЕД - УНИВЕРСАЛНА ЕЛЕКТРОТЕРАПИЯ + МАГНИТОТЕРАПИЯ


350.00 лв.  320.00 лв.
Save: 9% off

Добави:

Това е най-новият, комплексен и богат на функции уред за електротерапия и възстановяване на вашето здраве. Той съчетава в себе си Детоксикатор, Запер, РС Райф, Активатор и приставка за МАГНИТОТЕРАПИЯ!

  • Описание

Най-ефективният начин за използване на електронният Запер, е възможността му да действа паралелно и като детоксикатор в комбинация с ефекта на Зепинг срещу паразитиращите вируси и болестотворни микроорганизми в тялото ви. Какво означава това? Държите в дланта си медният тръбен електрод, предназначени за целта. Електродната глава към нея потапяте в леген(съд) с топла вода. Поставяте 2-3 щипки сол във водата. Във водата потяпяте краката си и включвате уреда в режим „Запер-Детоксикатор”. Ефекта е такъв че освен био-електро-резонансното умъртвяване на вирусите във вас имате йонно – електрохимично неутрализиране на токсините и тежките метали, електрическото им отлепване от човешките клетки а в последствие и изхвърлянето им от човешкия организъм посредством отделителната система. Стимулира се обмяната на веществата и процеси в тялото Ви коригиращи нивото на захарта ви в нормални граници. Неутрализират се излишните киселини. Имате също стабилизиране на кръвното налягане, намаляване и стабилизиране на нивата на кръвната захар. Тялото ви получава отрицателен електрически потенциал, повишава се жизненият тонус, клетките се енергетизират. При този режим се осъществява алкализиране и оживяване на кръвта, организма и имунната система. Алкалната среда предотвратява разрастването или появата на туморни образувания. Възстановяват се ДНК веригите на клетките и нормалното им функциониране. Стимулира се процес на самовъзстановяване на човешкия организъм.

Всяка процедура е 40-60 минути без противопоказания освен непроверени при бременност и при използване на сърдечен електростимулатор.

При използване на уреда за магнитотерапия, използвате съответната електромагнитна излъчваща глава (кръгла с бял корпус), като посредством жака на изходящия от нея кабел я включвате в буксата на корпуса на уреда с текстово означение „МАГНИТОТЕРАПИЯ” . Продължителността на терапевтичните процедури с електромагнитния излъчвател е средно 30-40 минути но поради безвредността на този метод за терапия, може да правите процедурите с продължителност по ваше усмотрение.

Нивата на които действа комбинирания запер-детоксикатор са:

  • Електрочестотно унищожаване на паразитите в човешкото тяло(вируси, бактерий, гъбички, червеи и др.).
  • Стимулиране на имунната система.
  • Стимулиране на клетките и клетъчните функции на човешкото тяло.
  • Стимулиране на митохондриите(енергийните централи на клетките).
  • Стимулиране на биоактивните точки намиращи се на дланите и стъпалата свързани със всички телесни органи и функции, вследствие на което се стимулират процесите на възстановяване на нормалните им функции(по друг начин казано: електро-акупунктура)
  • Възстановяване на окислително-възстановителния потенциал на кръвта, което води до бързо стабилизиране на нивата на кръвната захар(особено полезно при диабетици).
  • Процес на детоксикация (отрицателните йони и ел.импулси постъпващи в човешкия организъм разрушават връзката между токсините, тежките метали и отровите с човешките клетки, вследствие на което, отровите се изхвърлят чрез урината и потта).

Продукта има неограничена гаранция!


Content
LivedaMed2000