АПАРАТ ЗА ФОЛ ДИАГНОСТИКА И ВЕГА ТЕСТ


2'490.00 лв.  2'190.00 лв.
Save: 12% off

Добави:

Диагностика по метода на д-р Фол и Вега тест на храни

  • Описание

Устройството Biopulse TC е мултифункционално и се използва за диагностика по метода на д-р Фол и Вега тест. С апарата правите диагностика на човек по определени точки на ръцете и краката /акупунктурни точки/, откривате проблема и тествате действието на хомеопатични препарати или други медикаменти, алергени, храна. Целта е да подберете най-подходящото въздействие спрямо актуалното състояние на човека, до постигане на хармонично състояние.

В прозореца за тестване на Меридиани, който е определен за измерванията по д-р Фол, софтуерът получава максималната стойност на точката, след това показва спад и нейната втора стойност. Възможно е да се прилагат стойностите на контролните точки на измерване на всеки меридиан. Акупунктурните точки, които трябва да изследвате се показват автоматично на екрана, така че и без специализирани знания може да направите точна и коректна диагностика.

Потребителят е в състояние да зададе собствено време, в което софтуерът автоматично измерва точката и се измества към измерване на друга точка. Софтуерът насочва потребителя да извършва всички меридианни измервания. Софтуерът илюстрира местоположението на всяко измерване графично, така че пациентът и практикуващият да могат да видят измерванията и да следват резултатите по екрана.
Тестов прозорец за въздействие: Ако практикуващият има собствени флакони с хомеопатични лекарства, показани в списъка, той може да ги тества с помощта на инструмент, наречен метален комб, като постави флакони в кръг и сравнява разликата между първоначалните стойности на меридиана и стойностите, които са резултат от тестването на лекарството.

Резултатите от теста се визуализират под формата на доклади и графики, като се обръща внимание на меридианите извън норма. Може да изберете два начина за тестване на подходящия медикамент: от списък с изброени хомеопатични препарати или да поставите ваш препарат в специална метална сфера. Подбира се това лекарство, което е най-подходящо: например, при меридиан със завишена активност – което го нормализира като намалява излишъка от енергия или обратното.

С функцията Вега тест може да изготвите хранителен режим съобразно индивидуалното състояние, т.е да използвате храната като лекарство. Този тест показва кои храни нормализират състоянието на меридианите на човек.

Прозореца за Вега тест може да се използва с цел създаване на подходящ хранителен режим. 

Ако желаете, може да правите Вега тест и без провеждане на диагностика. В този случай давате на човек списък от храни, които подобряват неговия метаболизъм и помагат да се изчисти от токсини, включително да нормализира теглото си. Този тест е подходящ и за откриване на храни, към които човек е алергичен.

Нашият център предлага ампули с извлек от съответната храна, с цел да улесни работата ви по тестване на различни храни, на цена от 6 лв./ 1 брой ампула. Ако заявите комплект от 225 ампули: по 5 лв./ 1 брой.

Апарата е безценен помощник в работата на нутриционисти, лекари-хомеопати, здравни центрове, представители на хранителни добавки, други лечебни препарати, а защо не и в масажни студиа и козметични салони.

В зависимост от конфигурацията на устройството, то може да се доставя със следните консумативи:
Детектираща сонда;
Пасивен електрод;
Електроди за честотна терапия;
Кабел за USB порт;
Вграден LED цвят за хромотерапия в детектиращата сонда;
Вградена метална плоча на капака на устройството за тестване на средствата за защита;
Сменяеми съвети за различни видове изпитвания;
Метална купа /комб/ за тестване на препарати и храна ;

Ако клиентът желае да закупи друг допълващ софтуер в бъдеще, няма нужда да връща устройството за ъпгрейд или дори да купува нова машина, която да поддържа допълнителния софтуер: след заплащане се изпращат кодове за активация на новия софтуер.

Произход: Испания

Доставка: до 10 дни от получаване на плащането

Гаранция: 1 година

Инсталация, обслужване и обучение: включено в цената


Content
LivedaMed2000