Етерични масла и флорални води

От историята на производителя на 100% чисти български масла и води DHANA Oils....

"Ние вярваме, че с природните, натурални лекове и методи става трайна промяна, макар и по-бавно, отколкото с медицинските продукти, те остават за постоянно и наистина лекуват първопричината. Всичко друго, което ползвахме и правехме за нас и семействата ни, в крайна сметка беше само временно. Истинския баланс и хармония за тялото и духа идваше именно от натуралните методи.

Така започнахме за произвеждаме натурални продукти. Решихме да не правим никакви компромиси с качеството на маслата и водите, които произвеждаме. С нулево разреждане на маслата, което се оказа доста често срещано, с нулево разреждане на флоралните води, така че да останат в чист и натурален вид, изтеклата течност директно от от дестиларния съд, налят в дезинфекцираните бутилки и готови направо за вътрешна употреба. Пръскаме си директно в устите, почти всяка вечер от всяка вода за дезинфекция и други ползотворни действия, лекуваме възпаленото гърло на детето с лайка, лавандулата я ползваме за премахване на акне и антибактериално, маточината за облекчаване на различни болки, а розата за балансиране на нервната система, лекуваме хремата и възпаление на дихателната система. Много други препоръки можете да намерите в подробните описания на всеки наш продукт. Тепърва ще проучим и намерим още лековити билки, отгледани в България и по света, които да подпомагат цялостното добруване на човека.

Препоръки за добър сън

Рецепта за спокойна вечер и възстановяващ сън с Dhana Oils:

2 капки масло от маточина

2 капки масло от римска лайка

2 капки масло от лавандула

Комбинацията от тези лечебни билки във вашата лампа или дифузер след работния ден, ще релаксират нервната система и ще успокоят съня Ви .

10 предимствата от дълбок,спокоен и регенириращ сън:

1.съхранение и зареждане с жизнена енергията

2.добра преработка на информацията, която сме поели през деня

3.физическо и психическо възстановяване

4.регенериране на клетките

5.намаляване чувството на глад ,поради не достатъчно енергия в организма

6.нормализиране на метаболизма

7.балансиране концентрацията на тестостерон

8.повишаване на концетрацията

9.балансиране на инсулинова резистентност

10.устойчивост на организма на възпаленияContent
LivedaMed2000