Тибетски пеещи купи Bermoni

Лечение с Вибрация

Нада Брахма: целият свят е звук

Съвременната наука потвърждава старата индийска поговорка, че всичко в света, включително най-плътната материя, създава вибрации. Човешкото тяло се състои основно от вода и е отличен вибрационен водач. Когато хвърлите камък във водата, формират се вълни, които са равномерно разпределени не само на повърхността, но и под водата. Външните вибрации, като светлина, електромагнитно излъчване или звук, предизвикват разнообразни реакции в тялото ни, не само чрез усещане за слух, но и чрез клетъчен резонанс. Телата ни реагират бързо на всякакви колебания в нашата околност, включително звуци. Звукът и вибрациите на пеещите купи имат успокояващ и хармонизиращ ефект.

В сегашния западен свят ние сме заобиколени от източници на вибрации, които са опасни за здравето ни. Това са транспортни средства, линии за високо напрежение, мрежи на мобилни оператори, флуоресцентни лампи ... Всички нарушават баланса на организма и изчерпват не само тялото, но и ума.


Магията на медитацията

Звукът на пеещите купи е богат на аликвотни тонове и успешно се противопоставят на този опустошителен ефект. Те са толкова чисти и хармонични, че могат да възстановят реда дори в средата на хаоса на негативните вибрации. Просто седнете или легнете, отпуснете се и се отворете за тези звуци. Всичко останало става от само себе си.

Приложение на тибетски пеещи купи

Те се използват като средство за медитация, но също така почистват и хармонизират пространството, те могат да се използват за пречистване на вода, храна, лекарства и за лечебни свойства. Това е уникално средство за духовни практики, които ни предават хармония, доброта и мир и които дори в неопитни ръце няма да навредят на никого.

Резонатори за песни
Пеещите купи са сами по себе си вид звънец, резонатор, който удължава звуковите и енергийните вълни и зарежда околното пространство. Най-важното е, че те са ръчно изработени така, че техният "глас" да има своята индивидуалност, да е в съответствие с вашите вътрешни настройки и да е настроен към вашата аура.

Купите създават вибрации и произвеждат музика от божествени звуци. Те пречистват и успокояват душата, запълват я с хармония, подготвят медитационните практики и превръщат отрицателната енергия в положителна.

Бъдете здрави! Здравето се определя като съвкупност от физическо, психическо и социално равновесие! Погрижете се за себе си и близките с оригинална пееща купа!


Промоции  [още]

24.90 лв.  19.90 лв.
Save: 20% off
120.00 лв.  79.20 лв.
Save: 34% off
50.00 лв.  42.00 лв.
Save: 16% off
660.00 лв.  580.00 лв.
Save: 12% off
8'990.00 лв.  7'590.00 лв.
Save: 16% off
Content
LivedaMed2000