Оргонити и кристали

Оргонит- трансформатор на негативна енергия

Какво е оргонит?

Оргонитът е енергиен трансформатор, конструиран от органична материя (смола), неорганична материя (метални частици) и кварцов кристал.
Принципът на действие на оргонита е открит от австрийския физик и психолог д-р Вилхелм Райх през 30-те години на 20 век. „Оргон” всъщност е съвременното западно название на жизнената енергия известна като Чи, Ци,Ки, Прана.


Как работи оргoнитът?
Органичните вещества привличат енергия от околното пространство и я засмукват като гъба, докато металните частици я отблъскват във всички посоки. Така енергията изпада в хаотично състояние. Под въздействието на кварцовия кристал, тя се подрежда и излиза в организирано и дефинирано състояние, т.е. пречистена.

Защо е полезен оргонитът ?
Оргонитът трансформира нехармоничните, негативни енергии. Това са:
- Електромагнитните енергии, излъчвани от телефони, компютри, телевизори, микровълнови печки и всякакви други елетрически уреди и съоръжения.
- Негативните мисли и чувства, излъчвани от хората.
- Всякакви енергии с ниски вибрации, които се отразяват нездравословно върху нашето физическо, психическо и емоционално здраве.
Как ни помага?
Поставен в близост до нас – в дома ни, на работното място, в градината, в чантата или джоба ни, в хладилника, до водата, на нощното шкафче ... – той :
- Ограничава вредното въздействие от електромагнитното излъчване.
- Пречиства енергийно въздуха, водата, храната, почвата.
- Растенията се развиват по-добре, повишава добивите, отблъсква вредителите.
- Балансира емоциите, подобрява настроението, изчиства негативните мисли, хармонизира взаимоотношенията.
- Ефективно средство за избавяне от хронично безсъние.
- Може да се използва за лечение, за облекчаване на болката (като се постави на болното място).
- Добър помощник в активирането на сензитивността и психичните способности, личностното развитие, доброто самочувствие и физическата издръжливост.

Необходимо ли е да правим нещо за неговото поддържане?
Не. Оргонитът работи автономно, непрекъснато и ефективно и не се нуждае от почистване или други грижи. Работи, където и да се намира.Content
LivedaMed2000