Шунгит

Шунгитът - най-целебният камък на Земята

Шунгитът е най-старата скала на планетата, над 2 милиарда години. Намира се само в Русия, област Карелия. През 1985г. учените откриват, че има нетипичен за Земята строеж. Шунгитът притежава въглероден строеж /не силициев като земните камъни/ и то със сферични йони, които наричат фулерени. Фулерените придават на камъка бактерицидни и лечебни свойства.Молекулата на шунгита се върти постоянно и излъчва енергия, която човек използва да се самолекува.

Бижу от шунгит – възстановява аурата
Шунгитът се нарича «Царя на кристалите». Опитите показват, че е достатъчно около 15 дни да се поноси бижу от шунгит, да се постави камък или пирамида, пластина за телефон или да се пие шунгитена вода и се нормализира работата на много системи в организма. Бързо възстановява зоните с нарушения в биополето на човек и осигурява защита от стрес, външни въздействия, електромагнитни излъчвания и др.

Пластина от шунгит компенсира вредното
въздействие на мобилните телефони
Невероятната руда убива и поглъща всичко вредно за хората и живите същества, а всичко полезно концентрира и възстановява.

Пирамида предпазва от сърдечно-съдови,
онкологични заболявания, радиация и електромагнитен смог.
Доказано е, че шунгитова пирамида, миниатюрен модел на Хеопсовата пирамида, неутрализира болестотворните зони и има благотворно въздействие върху здравето на хората.

Лечебна шунгитова вода
Шунгитовата вода лекува болести на храносмилателните органи, костно-мускулната система, нервната система, пикочно-половата система и болести на кръвообръщението. Тя действа оздравително и подмладяващо върху организма.

Бъдете здрави!


Content
LivedaMed2000