Защо ние?ЛОТОС аура център е един от първите центрове с холистична насоченост, създаден през 2011 г. в гр. Пловдив. В нашия център разглеждаме човек като съвкупност от ум, тяло и дух. Ние имаме опит, знания и най-съвременна апаратура да завършим цикъла от диагностика на енергийно и физическо ниво, до терапия!

ЛОТОС център отваря свой офис в гр. София през 2013 г., а от 2017 г. работим и в гр. Варна.

Центъра предлага следните услуги: Аура и Биорезонанс диагностика и терапии, Вега тест за индивидуален подбор на храни, изготвяне на анализ по Хюман дизайн, индивидуални консултации, шунгит, оргонити и много продукти за здравето.

Нашата цел е да познаете себе си по-добре и да намерите отговори на въпросите, свързани с Вашето енергийно и физическо здраве, за един пълноценен живот! Апаратурата в центъра е високотехнологична и сертифицирана съгласно стандартите на ЕС, а в центъра работят квалифицирани специалисти, постоянно обогатяващи своите знания, така че да разчитат правилно информацията за Вас.

Заповядайте!

Създател на центъра е Диляна Велчева - икономист по образование, интереса и към аурата идва в резултат от благословията да има индиго дете. Следват занимания по йога, медитация, семинари по духовно развитие и образователни курсове:
• Аура и чакри диагностика/ 2011 г., „Ауралайф” гр. Киев, Украйна
• Биорезонансна технология: диагностика и терапия, 2012 г., представителство за България на производител на биорезонансна апаратура „Сингуларити”, Китай
• Йога и чакри - 2015 г. Сесил Рубо, „Ян-Ин йога”, Франция
• Енергийна психология по метода EDIM - 2016 г. д-р Корнелия Зингер, Германия, към Институт по Енергийна психология на д-р Фред Гало, САЩ
• Чакрите – теория и практика - 2019 г., Мими Дончева „Home yoga” и д-р Мариян Иванов „Phytolek”
• Семинари с Лиз Бурбо, д-р Рюдигер Далке и др.


Content
LivedaMed2000