АУРАТА НА ХОРАТАОказва се, че всички живи същества излъчват енергия, нарачена Аура, дори растенията и минералите. При човека Аурата има формата на яйце и се простира до 3,5 метра извън тялото. Всъщност ореолът, който се рисува около изображенията на светците в иконите, представлява рисунка на аура.

Какво е Аурата?

Аурата е нашето невидимо Аз.

На всеки човек Аурата е уникална, така както са уникални неговите пръстови отпечатъци, ириса и ДНК. Всеки човек притежава аура с индивидуална честота, на базата на която изпада в резонанс или в дисонанс с другите хора. Като правило, хората със сходни параметри на аурата се привличат. Когато общуват, техните вибрации се наслагват и по този начин се увеличават. Това се усеща като радост, въодушевление, хармония. Ако излъчваните честоти от двама души обаче са в дисонанс, във връзката се усеща напрежение, чувство, все едно другият те „изцежда”. По-сензитивните хора обикновено усещат интуитивно аурата на човека, с който току-що се запознават. Може би за това се казва, че има любов от „пръв поглед” или пък необяснима неприязън към непознат.

Според цвета на Аурата може да се съди за степента на духовен напредък на човек. Младите неопитни души светят в светлосиво, розово, бледооранжево. С напредването на духовната опитност цветът на аурата става все по наситен. Жълто, наситено златисто, зелено и кафеникавозелено са белег на средно напреднали души. Високоеволюиралите души имат основни цветове в спектъра на синьо, тъмносиньо, индигово, лилаво. За здравето също може да се съди от Аурата. Ясните, ярки, наситени с лъчиста енергия цветове говорят за добро здраве и хармонично психично и емоционално състояние. Мътните, плътни цветове показват дисбаланс на организма и вероятни здравословни проблеми в областта на тялото, където се показват.. И така, ето накратко какви значения се приписват на всеки отделен цвят: Червено: страстни, енергични, борбени хора. Родени победители. Оранжево: творчески, импулсивни, открити хора. Прекрасни партньори. Жълто: силни, смели, надарени с интелект. Това са бизнес лидерите. Зелено: носят утеха, отзивчиви, сърдечни и общителни хора. Ако търсите приятел, добре да е зелен. Синьо: тези хора обичат знанието, чувствителни са, лоялни и грижовни. Идеален цвят за политици Лилаво: символ на мъдрост, истина, духовност. Често такива хора са над земните неща и се занимават с нещо по-артистично или мистично. Бяло: ако търсите на кой да се доверите за здравето си, изберете човек с бяла аура. Те са изключително чисти, хуманни и отдадени на благородна кауза.

 


Content
LivedaMed2000