Хюман дизайнХюман дизайн: изготвяне на карта и основен анализ

Тази уникална и мощна система от знание представлява синтез от астрология, ид-зин, кабалла и вашия генетичен импринтинг. Тя не само описва личността ви в голяма дълбочина, но и позволява да надникнем във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи живота ви - аспекти, които може би дори не осъзнавате. Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето му, за личната му психология, за дарбите му, за слабостите му, както и за способностите му. Експериментиралите с предоставената от нея информация откриват, че улеснява живота им и им помага да си възвърнат чувството за цел и посока, които човек така лесно изгубва в забързаното и сложно ежедневие на двадесет и първия век.

Системата Хюман дизайн е новаторска и революционна - преобръща представите, че човек може да бъде каквото сам реши и да стане какъвто си поиска.

Разбулва мита, че всички хора са еднакви и че щом някой може нещо, значи всички го могат.

Хюман дизайн слага край на това хората да се сравняват помежду си и да се стремят да бъдат като някой друг.

Основният фокус в системата е Индивидуалността. Така, както няма два еднакви пръстови отпечатъка, така няма и двама еднакви по качества хора.

Хюман дизайн разкрива в какво именно се състои Уникалността на всеки от вас, с какъв комплект заложби сте дошли на този свят и как най-пълноценно да ги използвате.

Хюман дизайн показва в коя област действате като себе си и къде се отклонявате от своята собствена реализация и удовлетворение. Посредством основния инструмент в Хюман дизайн - лично изготвената карта на всеки човек, става разкодирането на вашите дилеми, колебания и неясноти в живота. Графиките в картата са математически прецизни и успяват да отговорят на редица ваши въпроси, свързани с личното развитие, партньорските взаимоотношения, семейната динамика и професионалната ви реализация.

Това е уникален процес на себеопознаване - имате карта, имате точни насоки, от вас остава само да направите първата крачка и да се потопите в преживяването.

Готови ли сте за това приключение?

Как да поръчам изготвяне на личен Хюман Дизайн по интернет?

Моля изпратете Вашата заявка на e-mail: auracameralotus@gmail.com, и в едноседмичен срок ще получите обратно на пощата Вашата лична карта и подробен текстов анализ.

Необходими данни: трите имена, дата и час на раждане, къде сте родени, телефон за връзка.

До сега начин на плащане беше: Стойността от 40 лв., преведете по банков път от Ваше име на посочена от нас банкова сметка след получаване на заявката.

Описание на процедурата

Изисквания: Анализът Хюман дизайн може да се поръча в някой от офисите ни или дистанционно по интернет.

Необходими данни: име и фамилия, дата и час на раждане, в кой град сте родени. Може да поръчате анализ и на ваши близки, ако желаете може да се добави коментар за съвместимост.

Клиентът получава изготвени карта и доклад в електронен PDF формат до 5 дена от заявката, на електронния си адрес или на място в офиса на носител /флашка/.
Готовият анализ е с обем приблизително 15 страници и включва: описание на типа хюман дизайн, нещо за теб /кометари и препоръки съобразно типа/, описание на дефинирани и недефинирани центрове, уникалната ти същност: кратко описание на канали и портали, осъзнати и неосъзнати характеристики: какво да се доразвива и върху какво да се работи, ключ за професионална ориентация.

Цена: 40 лв.


Content
LivedaMed2000