ЕНЕРГИЙНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕЕнергийно възстановяване: синергия от релакс, магнитно поле с кристали и водена медитация по избор

Вашият релакс е гарантиран от загряващо се водно легло, което излъчва светлина в различен цветови спектър. То е особено полезно за женския организъм, тъй като водното загряване в съчетание с цветово и топлинно излъчване действа противовъзпалително и подпомага лечението на хормонални и гинекологични проблеми, както и на костно-ставни заболявания. Под него са поставени кристални плочи по протежение на гръбнака, чиито енергийно балансиращо действие се усеща веднага! Усещането може да включва изтръпване, затопляне, леко “боцкане”, “мръвучкане” и други, най-вече на болното място. Човекът е естествена самоорганизираща се система. Достатъчно е да се подаде резониращата и енергия, за да се приведе тази система в оздравителен ход!

plocha.jpgКристалните плочи PXD BIOTHERAPEUT са резултат от 15 годишен труд на група балкански учени, сертифицирани през 2013г. в Любляна от Института BION. Учените са изготвили специални магнитни плочи, върху които се нанася сплавта по нано- технология по пътя на кристализацията, под формата на тибетска спирала. Действието на плочите е резултат от съвкупното влияние на три елемента: магнитно въздействие (това е основата на плочата), сплав от метали с определена кристална решетка, която има свойството да излъчва енергия,  и тибетската спирала (това е формата, върху която е нанесена сплавта).

Кристалните плочи имат едновременно действие на три компонента:
•    Магнитно поле
•    Сплав от метални кристали
•    Тибетска спирала

Тези плочи регулират енергийните нива в нашите органи и системи чрез магнитното въздействие на кристалната решетка на сбор от метали – магнезий, калай, бакър (самородна мед), месинг, сребро и цинк, стопени в метална сплав.

Всеки един от вложените метали има определени свойства. Например – медта е електропроводник, калаят предпазва от корозия, а колоидно сребро, цинк и магнезий се съдържат в човешкото тяло и влизат с състава на ензимите като коензими. Лабиринтът или тибетската спирала има свойството да поема и излъчва енергия. Такава спирала има в катедралата в Шартър, Франция, и е установено, че монасите, вървейки по нея, генерират много енергия.

От гледна точка на физиката, лабиринтът действа по следния начин: магнитът в плочата предава енергия на атомите в кристалната решетка. Електроните във външния слой приемайки тази енергия, преминават на по-високо енергийно ниво. Това състояние е нестабилно и за това те се връщат в нормално състояние, като при това “подскачане” отдават енергията си към тялото на човека. Екипът от учени са установили, че тази енергия е лечебна за човека!

Тази терапия може да се използва заедно с лекарства и медицинско лечение. При някои болки резултатът е почти мигновен. Възстановяването се осъществява от три до четиринадесет дни.


Всеки клиент, закупил карта за 10 процедури, получава БОНУС:
безплатна снимка на аурата след терапия.

Описание на терапията

Изисквания: сваляне на метални предмети и телефони

Терапията се извършва върху затоплено водно легло (температура около 37о С), под леглото са поставени 3 броя биогенератори, които излъчват енергия, балансираща чакрите и меридианите в тялото. Клиентът ляга на водното легло, завива се с одеяло, със слушалки се пуска релаксираща музика или водена медитация. Правим подбор и на аромати за съпътстваща ароматерапия, в зависимост от нуждите на клиента. След процедура не е желателно да се извършват натоварващи физически действия, тъй като човек се чувства отпуснат и е добре да се даде време на енергията да се възстанови и разпредели. Терапита е особено подходяща при емоционални и хормонални проблеми, а за най-добър ефект се препоръчват 10 процедури.

Процедурата трае 60 минути.

Забележка: Терапия Енергийно възстановяване се предлага само в центъра в София. Задължително е предварително записване на тел. 0898 465 319
Цена: 15 лв.


Content
LivedaMed2000