БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯБиорезонансна терапия с Чeстотен генератор - лечение без лекарства

Преди близо 150 г. Никола Тесла открива, че импулсният прав ток с определена честота на импулсите може да убива патогените (вируси, гъбички, бактерии и паразити) и да се използва при лечение вместо лекарства. След него това откритие се доразвива от други учени – д-р Райф и Хулда Кларк, които оставят списък с честоти за третиране на различните патогени.

Всеки патоген при определена честота (честоти) на електрическите импулси изпада в резонанс (започва да вибрира с постоянно увеличаваща се амплитуда) и след 3-5 мин. се пръска на части. Това явление дава огромни възможности за лечение на различни болести, като се убиват патогените, причиняващи болестта. Например, генерираме импулси с 12 V напрежение и честота 386 000 Hz за 15 мин. – тези импулси убиват „Candida albiсans”. По този начин могат да се убиват огромен брой видове патогени, вкл. такива, които са в недостъпни за медикаменти места в организма (мозък, стави) или за които няма ефикасни медикаменти и билки.

Тъй като честотите, на които патогените резонират, са до 1 МНz, се счита, че тези резонансни честоти не могат да навредят на човешкия организъм – собствените честоти на нашите клетки и органи са от 1,5 MHz до 4 MHz (според Хулда Кларк). Използването на честотния генератор вместо антибиотици прави възможно лечението на автоимунни, психически /епилепсия, паркинсон, шизофрения, депресии/, неврологични, сърдечно-съдови, белодробни, ставни и много други заболявания. Способността на генератора да убива гъбичките (кандида, геотрихум кандидум, аспергилус, трихомонас) дава надежда за лечение на онкологичните заболявания. Подобни примери могат да се дават много. Все пак панацея ли е честотният генератор? За съжаление, не е. Все още има патогени, за които не знаем резонансните честоти (напр. ебола, хромобактер и др.). В телесните кухини (нос, уста, черва, стомах, влагалище) се получава екраниране – електрическият ток протича по стените, но не и вътре в кухините, и затова там не действа. За щастие, там помагат билките.
Съчетанието на честотен генератор и билколечение е най-доброто в момента използване на „целебната сила на природата”, това е лечението на нашия век.

Разработката на Бил Гейтс на автоматизирани малки лечебни центрове залага на биорезонансната диагностика, последвана от терапия с честотен генератор. Тази концепция ще позволи осигуряването на лечение и диагностика във всяко селище, навсякъде, без присъствие на лекар. Осъзнаването на възможностите на този вид лечение ще доведе в близките 10 години до това, всяко разумно семейство да има в къщи генератор, а защо не и биорезонансна апаратура.

Описание на терапията

Изисквания: Изготвянето на индивидуална програма за терапия с честотен генератор е на база установени конкретни патогени, като могат да се ползват резултатите от Биорезонансна диагностика или от лабораторни изследвания. Клиентът трябва да отстрани метални предмети от себе си, особено такива с батерии – часовник или телефон.

Честотния генератор е снабден с четири броя електроди – 2 цилиндрични за ръцете и 2 пластини за краката, т.е електромагнитните вълни, настроени с обърната честота за различните патогени, се подават през четири контактни точки. Така се постига по-бърз и траен ефект. Клиентът се събува бос и стъпва върху метални пластини /след дезинфекция/, които са поставени върху затоплена електрическа възглавница за повече комфорт. В ръцете си хваща цилиндрични електроди и се стартира индивидуалната програма. Продължителността е различна, спрямо броя и вида на патогенните микроорганизми, варира от 60 до 150 минути. Има възможност за поставяне програмата на пауза при нужда от отдих на клиента. Усещането наподобява леко боцкане, в никакъв случай не е болезнено, още повече че волтажа може да се наглася спрямо чувствителността на човека.

Цена: 15 лева

Забележка: Необходими са най-малко 10 последователни процедури (за 10 дена) за постигане на ефект. Препоръчително е да се направят 14 процедури на един курс.

Важно! По време на процедурите се пие по 1,5 - 2л. вода на ден, за да се подпомогне изчистването от токсини.

Забележка: Предлагаме апарат под наем за процедури в домашни условия, като удобство е, че може да се ползва от всички членове на семейството при запазване на наемна цена от 10лв./ден. Апарата се предоставя минимум за 10 дни.


Content
LivedaMed2000