ВЕГА ТЕСТВега тест

-    Безкръвно тестване на над 160 вида храни и 10 алергена и изготвяне на примерен индивидуален режим на хранене. Лесно и без гладуване ще се разделите с излишните килограми, токсини и алергии.

Вега тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага.

Повече за процедурата:
Седнали удобно на стол, в едната си ръка държите метален накрайник, а акупунктурна точка на палеца на другата ръка се притиска с друг метален писец. Двата накрайника са свързани с апарат, който отчита вашия резултат. С Вега тест се изследва поносимостта на вашия организъм към 166 вида храни и 10 алергена, в това число много плодове и зеленчуци, подправки, ядки и семена, подсладители и сладкиши, млечни продукти, зърнени и бобови храни, животински продукти, различни видове брашна, ориз, захар, риба, както и алкохол, кафе, чай, бира и други.

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки - водорасли, гъби и други - можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за вас. Нашата цел е да ви помогнем да запазите добрата си фигура и вашето здраве. Ние ви даваме пълна и изчерпателна информация към кои храни вашето тяло е толерантно и разгражда добре. Вега тест е добре да се прави веднъж на 6 месеца за постигане на оптимални резултати.

Противопоказния:
• Вграден пейсмейкър.

Всеки клиент получава писмен списък с резултати от изследваните храни и алергени и примерен хранителен режим.

Описание на процедурата

Изисквания: Клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака.

Необходими данни:
име и фамилия, възраст /по желание/

В лявата ръка клиентът държи метален стик (електрод за обратна връзка), който е свързан към апарата за Вега тест, а на палеца на дясната ръка, посредством специална писалка с метален накрайник, операторът докосва акупунктурната точка на белодробния меридиан.  В метална купа се поставят една по една ампули, наречени „свидетели”, които съответстват на тестваната храна. Резултатът е видим веднага на екрана на компютъра и се попълва на хартиен носител. Процедурата е безкръвна и безболезнена, отнема 30-40 минути и клиентът получава резултатите от изследването веднага. Препоръчително е Вега тест да се прави два пъти в годината: пролет и есен, до постигане на желания резултат.

Продължителност на процедурата: 40 мин.

Цена: 50 лв.
Деца /6-17 г./: 30 лв.

 

Отзиви от клиенти:

"За пръв път си правих такъв тест и ми беше много интересно и полезно. Дори излезе, че част от храните, към които имам алергия, вече не би трябвало да ми правят проблеми (след като съм ги избягвала 7-8 г.). Наскоро пробвах една от тях и наистина нямах реакция. :) Благодаря!" Петя, гр. София

"Много съм доволна от Вега теста, има богата гама на храни, дори има и алкохол и алергени! Гарантиран резултат при спазване на теста. А обслужването е на най-високо ниво. Дамата е любезна и отзивчива! Благодаря!" Гергана, гр. Варна


Content
LivedaMed2000