ДИАГНОСТИКА С БИОСКЕНЕРФункционална диагностика с Биоскенер /Квантов анализатор/: за минута апарата дава информация за функциите на всички органи и системи, вкл. втамиини и минерали, и формира доклад с установени отклонения и препоръки.

Какво представлява изследването?

Човешкото тяло е съвкупност от множество клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Те излъчват електромагнитни вълни с различна честота, в зависимост от това дали сме здрави, или не.

Биоскенерът улавя електромагнитните вълни, излъчвани от клетките в човешкото тяло, и ги сравнява със стандарт, базиран на медицинските показатели на здравия човешки организъм, получен при обработката на статистически данни и приет от Световната здравна организация.

За отчитане на максимално точни резултати е необходимо изследването да се прави поне 2 часа след хранене и консумация на кафе, чай и други стимулиращи напитки.

Изследването е абсолютно безопасно за здравето. Подходящо е за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства по-добре. Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни жени и деца над 10г. 

Противопоказния:
• Вграден пейсмейкър.

Каква е разликата между Биоскенер и Биорезонанс диагностика?

Биоскенер насочва в коя система има поблем и установява дефицити, без да поставя конкретни диагнози и да определя патогени. Тази диагностика се предпочита от хора, които нямат сериозен проблем и искат профилактично да проверят своето състояние, за да вземат адекватни мерки или да знаят с какъв специалист да проведат по-подробна консултация.

Описание на процедурата:

Изисквания: Клиентът не бива да консумира храна, кафе и алкохол 2-3 часа преди прегледа. Желателно е в деня на изследването да не приема хранителни добавки и лекарства, освен ако не са жизнено важни. Клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака.

Необходими данни:
име и фамилия, дата на раждане, пол, височина и тегло.

Тестът се осъществява чрез сензор (стик с две метални пластини), който клиента държи в лявата ръка, обтегната в лакътя. Включва се компютърна програма, свързана с апарата, която сваля необходимите данни от акупунктурните точки на дланта за 1 минута. Следва подробно разглеждане на изходните данни, коментар и препоръки. Клиентът получава готовия доклад в електронен PDF формат веднага след прегледа, на електронния си адрес или флашка. Има опция отпечатване  доклада на хартиен носител срещу доплащане от 5 лева.

 

Продължителност на процедурата: 30 мин.

Цена: 25 лв.
Деца /9-17 г./: 15лв.
Контролен тест в рамките на три месеца: 15 лв.


Content
LivedaMed2000